Skip to main content

Het internet

Een netwerk van computers

Uitbreidingen op onze webhosting

Uitbreidingen op onze webhosting

Onze pakketten hebben we opgezet met de gedachte dat het vooral eenvoudig moet zijn. Voor 98% van de websites biedt een standaard pakket een uitstekende oplossing. Past het pakket niet helemaal, dan kun je het uitbreiden met onderstaande opties.

Optie Basic+ Premium+ Professional+
Extra schijfruimte per gigabyte € 1,00 € 1,00 € 1,00
Extra Dataverkeer per gigabyte € 0,30 € 0,30 € 0,30
Uitgaande e-mail beveiligde SMTP € 1,00 inclusief inclusief
Bestanden back-up € 2,00 € 2,00 inclusief
Database back-up € 2,00 inclusief inclusief
Extra MySQL per database € 0,50 € 0,50 € 0,50
Extra mailbox incl spamfilter € 0,50 € 0,50 € 0,50
Extra cronjobs onder voorbehoud niet beschikbaar € 2,00 € 2,00
Hosting op Windows incl ASP/.NET niet beschikbaar € 5,00 € 5,00
SSL certificaat per jaar niet beschikbaar € 90,00 € 90,00
SSL wildcard per jaar niet beschikbaar € 180,00 € 180,00
SSL Extended Validation per jaar niet beschikbaar niet beschikbaar € 399,00

Back-ups

Je website is bij DRIVe in goede handen. Wij maken altijd een back-up van je gegevens, zelfs bij het kleinste pakket. Toch zijn er een aantal opties beschikbaar. Hoe zit dat nou?

Back-ups & herstel van bestanden

DRIVe maakt iedere 24 uur een reservekopie van jouw website. Die bewaren we ongeveer 30 dagen, zodat we terug in de tijd kunnen als dat nodig is. In de standaard situatie heb je DRIVe nodig om deze bestanden terug te zetten. Je betaalt daarvoor 25 Euro per herstel. Wil je bestanden en een database herstellen, betaal je geen 50 Euro maar gewoon 25 Euro. Met het Professional+ pakket krijg je de mogelijkheid om zelf back-ups te downloaden en herstellen.

Back-ups & herstel van databases

Databases kunnen snel veranderen en een foutje is zo gemaakt. Daarom maken wij iedere 8 uur een reservekopie van alle MySQL databases. Die bewaren we ongeveer 30 dagen, zodat we terug in de tijd kunnen als dat nodig is. In de standaard situatie heb je DRIVe nodig om deze gegevens terug te zetten. Je betaalt daarvoor 25 euro per herstel. Wil je bestanden en een database herstellen, betaal je geen 50 Euro maar gewoon 25 Euro. Met het Premium+ en Professional+ pakket krijg je de mogelijkheid om zelf back-ups te maken, downloaden en herstellen. Dat kan zelfs op tabel-niveau!

Juridische informatie

Ook al doet DRIVe haar uiterste best om de gegevens en back-ups daarvan te waarborgen, blijft het jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventueel dataverlies door misconfiguraties, malware, virussen, menselijke fouten, et cetera. Ons advies is om ook altijd zelf een goede back-up te maken en bewaren.