Skip to main content

Het internet

Een netwerk van computers

Verhuisservice website

Verhuisservice website

Het verhuizen van een domeinnaam en/of website naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn website uit de lucht? Hoe zit het met mijn e-mail? Hoe kan ik de gegevens omzetten? Hierdoor blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is niet nodig! Als je jouw website onderbrengt bij RealHosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een professionele verhuisservice.


Professionele verhuisservice van je hosting

Met onze professionele verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van jouw domeinnamen, websites en e-mail. Hoe ziet onze verhuisprocedure er uit:

 1. Wij stellen een projectmanager aan
 2. De projectmanager inventariseert samen met jou je huidige hosting
 3. Wij kopiƫren jouw website(s) naar RealHosting
 4. Wij testen jouw website(s) op ons platform
 5. Hierna kan je indien gewenst zelf controleren of jouw site goed werkt
 6. Als jij tevreden bent, verhuizen we (zonder downtime) naar RealHosting
 7. Je krijgt de eerste werkweek nazorg om eventuele kleinere problemen op te lossen

Dankzij onze unieke verhuisservice loop je geen enkel risico bij het verhuizen van je domeinnamen en website naar RealHosting.


Voorwaarden verhuisservice

 • De kosten voor de verhuisservice zijn eenmalig 25 Euro.
 • Wij besteden maximaal 30 minuten aan de verhuizing (voldoende voor 95% van de websites). Daarna berekenen we (na jouw akkoord) 20,00 Euro per kwartier.
 • Als we de website niet kunnen omzetten, betaal je niets!
 • De website moet op moment van verhuizen goed functioneren, up-to-date zijn (o.a. compatible met PHP 5.5) en vrij zijn van malware.
 • We hebben alle medewerking (zoals inspanning om te testen) en toegang (zoals FTP, SQL en verhuistokens) nodig om een verhuizing succesvol af te ronden.

Gebruik maken van onze professionele verhuisservice?